Lataa veloituksetta suuri lämpöpumppukirja

SUURI LÄMPÖPUMPPU

Jämä logo

Jämä logo

Jäspi on lämmittänyt koteja jo vuodesta 1949

Kaukora Oy on LVI-alan johtavia laitevalmistajia Suomessa. Jäspi ja Jämä -tuotemerkeillä on valmistettu yli 60 vuoden aikana lähemmäs 2 miljoonaa lämmityslaitetta. Suomen suosituin pientalon käyttövedenlämmitin, Jäspi VLM 300, on asennettuna joka toisessa omakotitalossa. Raision ja Turun tehtailla valmistetuille tuotteille on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-tunnus.

Mikä on omakotitalon paras lämmitysjärjestelmä? 

Tähän kysymykseen ei ole yhtä ainoaa oikeata vastausta, vaan jokaiseen kohteeseen on löydettävissä yksilöllisesti paras ratkaisu. Me pyrimme kuuntelemaan omakotitaloasujan lämmitystoiveita ja olemaan luotettava kumppani.

Maalämpöpumppu Jämä Star RST Inverter

Maalämpöpumppu Jämä Star RST Inverter

 

 

JÄMÄ Star -maalämpöpumput kytketään tarvittaessa erilliseen energiavaraajaan. Energiatehokkaassa ratkaisussa JÄMÄ Star -maalämpöpumppu yhdistetään monipuolisen Jäspi GTV Hybrid 500 -varaajan kanssa. JÄMÄ Star soveltuu myös täydentämään muita lämmitysmuotoja, kuten öljy-, sahkö-, puu-, pelletti- tai aurinkolämmitystä. 

Laite on varustettu pehmokäynnistysreleellä, tehovahtiautomatiikalla (tarkkailee talon sähkökuormitusta) ja 9 kW:n sähkövastuksella. Sähkövastus takaa lämmön riittävyyden. Valmistettavat koot 6, 8, 10, 12, 15 ja 17 kW.

 

 

JÄMÄ Star -maalämpöpumppu on tyylikäs, helppokäyttöinen ja hiljainen

Uudistunut malli, jossa irrotettava kompressorimoduuli, entistä tyylikkäämpi ulkonäkö, helppokäyttöisempi värinäyttö ja erittäin hiljainen käyntiääni.

Muista myös JÄMÄ Star -maalämpöpumppujen yhteyteen liitettävät Jäspi VLM 300 ja 500 Star -käyttövesivaraajat sekä Jäspi Työtankit (Buffer), joilla järjestelmän vesitilavuutta voidaan kasvattaa. VLM Star -malleihin on myös mahdollista liittää aurinkokierukka.

Maalämpöpumppu on huoleton ja luonnollinen tapa lämmittää

Maalämpöpumput hyödyntävät luontoon kerääntyvää energiaa. Maalämpöpumpun etuja ovat huolettomuus, ekologisuus sekä alhaiset käyttökustannukset. JÄMÄ star maalämpöpumput ovat myös tunnettuja korkeista lämpökertoimistaan. Lämmitysratkaisuvaihtoehtona maalämpöpumppu on myös pitkäikäinen.

Tutustu maalämpöpumppujemme soveltuvuuteen sinun lämmitystarpeisiisi lataamalla esitteemme.

maalämpöpumppu Jämä Star RST 5-12 Kw

maalämpöpumppu Jämä Star RST 5-12 Kw

 

 

Jämä Star RST maalämpöpumpuista saadaan sekä lämmitys että lämmin käyttövesi. Integroidun RST käyttövesivaraajan tilavuus on 180 litraa. 

Jämä Star RST maalämpöpumput ovat kooltaan kompakteja ja soveltuvat niin uudis -kuin saneerauskohteisiinkin.

 

 

 

 

maalämpöpumppu Jämä Star 24-60 Kw

maalämpöpumppu Jämä Star 24-60 Kw

 

 

Jämä Star 24–60 kW kiinteistömaalämpöpumput on suunniteltu suurempien kiinteistöjen kustannustehokkaaseen lämmitykseen ja käyttöveden valmistukseen. Kiinteistömaalämpöpumput on varustettu kahdellasuurella scroll-kompressorilla.

Yksinkertainen automatiikka mahdollistaa jopa yhdeksän kiinteistömaalämpöpumpun yhdistämisen 540 kW -tehoiseksi järjestelmäksi. Laitteiden äänitaso on erittäin alhainen, lähes omakotitalon maalämpöpumpun luokkaa.

 

 

 

Jämä Star 24-60 kiinteistömaalämpöpumppujen toimintavarmuus on huippuluokkaa. Älykäs automatiikka ohjaa kompressoreiden toimintaa yhdessä ja erikseen tehontarpeesta ja käyttötilasta riippuen. Tämä takaa pidemmän käyttöiän ja suuren toimintavarmuuden.

Jämä Star 24-60 kiinteistömaalämpöpumput toimitetaan kiinteistöön kokonaisjärjestelminä tarvittavine lisävarusteineen. Järjestelmätoimitus takaa asiakkaalle toimintavarman ja testatun kokonaisuuden, jossa eri laitteistot sopivat toisiinsa saumattomasti. Jokainen kompressoriyksikkö sisältää alle 3 kg kylmäainetta, joten laitteisto ei vaadi vuosittaista huoltotarkastusta.

OP rahoitus maalämmölle

Voit hakea maalämpöpumpulle OP lainaa 750 - 40 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Maksuajaksi voit valita lainasummasta riippuen jopa 7 vuotta.

ME OLEMME VASTUUSSA MAALÄMPÖPUMPPUSI TOIMITUKSESTA JA TOIMIVUUDESTA

Henri Uotila Maalämpö

Henri Uotila

(040) 143 2201

henri@energisetpirkanmaa.fi

Tommi Lähteenmäki ilma-vesipumput

Tommi Lähteenmäki

(040) 143 2101

tommi@energisetpirkanmaa.fi

energiset pirkanmaa maalämpöpumppu logo

Energiset Pirkanmaa Oy

Rounionkatu 130 F
37150 Nokia
Puh. 040 680 3970

info@energisetpirkanmaa.fi

Yli 800 myytyä Thermian

maalämpöpumppua

vuodesta 2007