Thermia LogoThermia maalämpöpumput

Maalämpöpumpun hankkiminen on pitkän tähtäimen sijoitus. Maalämpöpumpun on oltava turvallinen ja sen on tarjottava sinulle miellyttävät olosuhteet talossasi ja samalla mahdollisimman suuret säästöt. Joka vuosi, joka päivä ja joka minuutti. Maalämpöpumpun on toimittava niin hyvin, että voit melkein unohtaa sen olemassaolon.

Thermia on jo kauan ollut lämpöpumppumarkkinoiden uranuurtaja. Ensimmäinen lämpöpumppu, jossa on sisäänrakennettu lämminvesivaraaja, kehitettiin jo 1970-luvulla ja vielä tänäänkin tarjoamme uutta tekniikkaa, joka parantaa asumisen elintasoa kaikkialla Euroopassa.
Thermia Tekniikka, jolla saat korkeimman vuosihyötysuhteen
Monet Thermian lämpöpumppuratkaisut edesauttavat korkean vuosihyötysuhteen saavuttamista. Tämä tarkoittaa käyttäjälle edullisempia käyttökustannuksia. Thermian tehokkaimmat maalämpöpumput voivat pienentää käyttökustannuksia jopa yli 80 prosenttia!

THERMIA JA DANFOSS

Thermian omistaa Danfoss, tanskalainen yksityinen yritys, joka toimii 28 maassa. Thermia Värmepumpar Ruotsissa on Danfoss Heating Divisionin itsenäinen liiketoimintayksikkö sekä Danfossin tulevaisuuden lämpöpumppuinvestointien osaamiskeskus. Suomessa Thermiaa edustaa Thermia Lämpöpumput, joka on osa Oy Danfoss Ab:tä. Danfoss-konsernissa työskentelee maailmanlaajuisesti yli 20 000 henkilöä.

TUTKIMUS JA KEHITYS

Vuonna 2007 otettiin käyttöön uusi kehityskeskuksemme Arvikassa, Ruotsissa - erillinen rakennus, joka käsittää noin 3000 neliömetriä tilaa sekä kolmisenkymmentä kehityksen parissa työskentelevää henkilöä.

Globaali tutkimus- ja kehityskeskus on rakennettu erityisesti kehittämään korkean teknologian ja energiatehokkaita ratkaisuja.

Keskuksessa on erityiset ilmasto- ja äänihuoneet; kaikki mitä tarvitaan parhaiden lämpöpumppujen kehittämiseen ja testaamiseen viimeisimmän tekniikan avulla. Lämpöpumput sopivat kaikkiin ilmastoihin trooppisesta arktiseen, minkä vuoksi Thermia voi täyttää koko maailman tarpeet.

Yksikään toimitsija markkinoilla ei pystynyt rakentamaan vaatimustemme mukaista ilmastohuonetta: se oli liian monimutkaista.Siksi rakensimme sen itse.

Meillä on yksi maailman kehittyneimmistä ilma-vesilämpöpumppujen testaukseen soveltuvista laitteistoista. Näin saadaan aikaan erilaiset sääolosuhteet, joilla testataan lämpöpumppujen suorituskykyä.

Thermia Diplomat Optimum G3

Thermia Optimum G3 maalämpöpumppu

Thermia Optimum G3 maalämpöpumppu

Maksimaaliset säästöt ylivoimaisen vuotuisen hyötysuhteen ansiosta.Thermia Diplomat Optimum G3:n vuotuinen hyötysuhde* on ylivoimainen ainutlaatuisten teknisten ratkaisujensa ansiosta. Sen avulla voit alentaa lämmityskustannuksiasi jopa 85 prosenttia.

Diplomat Optimum G3 tuottaa eniten ja lämpimintä vettä kuin mikään muu markkinoilla oleva maalämpöpumppu kuluttaen samalla vähemmän energiaa. Maalämpöpumppujen edelläkävijä Thermia Diplomat Optimum sai Ruotsin kuluttajaviraston maalämpölämpöpumpputestissä parhaan arvosanan kategoriassa ”eniten ja lämpimintä vettä”. Nyt on saatavilla seuraavan sukupolven maalämpöpumppu - tämän mallin vuosihyötysuhde on vielä 10 % korkeampi.

Maalämpöpumpputestit
Vuoden 2012 testi Diplomat Optimum G3:sta

Ruotsin energiaviranomaiset testasivat vuoden 2012 aikana kahdeksan Ruotsin markkinoilla myytävää eri valmistajien maalämpöpumppua. Energiaviranomaiset eivät valinneet testissä yksittäistä voittajaa, vaan selvitti, miten eri mallit suoriutuvat erilaisissa ympäristöissä.

Testitulokset osoittavat, että ruotsalaisvalmisteisista malleista G3-lämpöpumpulla on kaikkein korkein vuosihyötysuhde* (SCOP=4,8).
Näin se toimii:

Samalla kun talon lämmitysjärjestelmään menevä vesi lämmitetään, pieni osa vedestä menee ylimääräisen kuumakaasulämmönvaihtimen läpi, joka lämmittää sen 80 ºC:een ennen kuin se menee lämminvesivaraajaan. Tämä merkitsee sitä, että sinä aikana vuodesta, jona taloa lämmitetään, saat erityisen paljon lämmintä vettä pienemmillä kuluilla. HGW-tekniikka tuottaa noin 10 prosenttia korkeamman vuosihyötysuhteen. Käyttöveden COP voi lämmityskauden aikana olla jopa niin korkea kuin 5 mikä tarkoittaa, että lämpimän käyttöveden tuotanto on viisinkertainen energiankäyttöön nähden.

Uusi kylmäainepiiri

Edistyksellinen kylmäpiiri. Uusi,tehokkaampi kompressori, uusikylmäaine ja uuden sukupolven lämmönvaihdin tekevät G3:sta edeltäjäänsä G2:ta huomattavasti tehokkaamman - parasta paremman.Thermian uusi patentoitu HGW-tekniikkaratkaisu käyttää veden lämmittämiseen olemassa olevaa talon lämmityksen tuottamaa lämpöä. Tämä tarkoittaa sitä, että saat lämmintä vettä ”kaupan päälle” silloin kun maalämpöpumppu lämmittää taloasi.

HGW-tekniikka

HGW-tekniikan (Hot Gas Water heater) avulla Thermia on kehittänyt ainutlaatuisen menetelmän lämpimän käyttöveden tuottamiseen. Tällä uudella tekniikalla olemme onnistuneet ratkaisemaan mahdottoman yhtälön: korkeampi vuosihyötysuhde yhdistettynä vertaansa vailla olevaan käyttövesimukavuuteen.

Perinteistä tekniikkaa käytettäessä lämpöpumppu tuottaa erikseen joko lämpöä taloon tai lämmintä käyttövettä. Tällöin lämpimän käyttöveden tuoton hyötysuhde (COP) on erityisen alhainen verrattuna talon lämmitykseen.Thermian HGW-tekniikan avulla lämpöpumppu tuottaa samanaikaisesti lämmintä käyttövettä kun se lämmittää taloa – vieläpä samalla korkealla hyötysuhteella! HGW-tekniikka nostaalämminvesivaraajan lämpötilan erityisen korkeaksi – jopa 95 °C varaajan yläosassa ja 91 °C alaosassa –minkä ansiosta saadaan suurempi määrä 40-asteista lämmintä käyttövettä kuin perinteisellä tekniikalla.Nämä lämpötilat saadaan HGW:n maksimaalisella hyödyntämisellä, esim. lämmitettäessä pitkiä aikoja patteriverkostollista taloa lämpöpumpulla.HGW-tekniikan löydät uutuudestamme Thermia Diplomat Optimum G3 -maalämpöpumpusta.

On Line

Maalämpöpumppua voidaan kauko-ohjata Thermia Online - järjestelmän avulla internetin kautta. Mahdollisessa vikatilanteessa saat automaattisesti tiedon sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Thermia maalämpöpumpuilla ja ilmavesilämpöpumpuilla on viiden vuoden tehdastakuu, jonka jälkeen on mahdollista hankkia Thermia Turva lisäturvaksi takuun jälkeiselle ajalle aina 14 vuoteen saakka. Thermia Turva astuu voimaan kuudennesta vuodesta lähtien, edellyttäen että vakuutus on hankittu joko asennuksen yhteydessä tai takuuajan umpeuduttua.

TUOTEOMINAISUUDET:

 • Lämpöpumppu maalämpöön lämpökaivolla, maapiirillä tai vesistöstä
 • HGW-tekniikka
 • Lämmintä vettä kaupan päälle lämpöpumpun lämmittäessä taloa
 • Korkeampi lämpötila lämminvesivaraajassa antaa enemmän tilaa lämpimälle käyttövedelle hanasta
 • TWS-tekniikka
 • Lämpimän veden nopeampi lämmittäminen
 • Mahdollisuus käyttää tilavuudeltaan pienempää lämminvesivaraajaa
 • Alhaisemmat lämmityskustannukset
 • Optimumtekniikka – huolehtii, että jäähdytyspiiri toimii aina optimaalisesti
 • Online – ohjaus ja seuranta lämpöpumpulle etänä (lisäpalvelu)
 • Viilennys – mahdollisuus viilentää taloa pienillä kustannuksilla (lisäpalvelu)
 • Lika- ja magneettisuodatin sisältyvät
 • Hiljainen ääni
 • Ruostumaton ja laadukas lämminvesivaraaja
 • Löytyy Duo-mallissa (matalakattoisiin kohteisiin tai suurempaan lämpimän veden tuotantoon)

Thermia Optimum G3 maalämpöpumppu esite

Thermia Optimum G3 maalämpöpumppu Käytö-ohje

Thermia Optimum G3 maalämpöpumppu Testi

Thermia Diplomat Optimum

Maalämpöpumppu Thermia Optimum

Maalämpöpumppu Thermia Optimum

Thermia Diplomat Optimum on erittäin tehokas kierroslukuohjattu maalämpöpumppu, mikä tarkoittaa sitä, että se säätää itsensä automaattisesti vallitseviin olosuhteisiin ja tarpeisiin. Optimointi luo ihanteelliset olosuhteet maalämpöpumpun toiminnalle. Pumppu toimii maksimaalisen tehokkaasti ja minimoi energiankulutuksen - sekunti sekunnilta, vuorokauden ympäri.Korkean vuosihyötysuhteen ansiosta voit alentaa lämmityskustannuksiasi jopa yli 75 prosenttia.

Sisäänrakennettu TWS-tekniikka tuottaa sekä enemmän että lämpimämpää vettä huomattavasti nopeammin kuin tavanomainen tekniikka. Varaajassa olevan veden korkean lämpötilan ansiosta saat erityisen paljon lämmintä vettä kun se sekoitetaan hanasta tulevan veden lämpöiseksi.

Lämpöpumppua voidaan kauko-ohjata Thermia Online - järjestelmän avulla internetin kautta. Mahdollisessa vikatilanteessa saat automaattisesti tiedon sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Thermian lämpöpumppuihin sisältyy 5 vuoden tehdastakuu.

Testi Thermia Diplomat Optimumista

"Tuottaa eniten lämmintä käyttövettä ja veden lämpötila on korkein"

Tällaisen arvion sai Thermian Diplo­mat Optimum -lämpöpumppu Ruotsin kuluttajaviraston suuressa maaläm­pöpumpputestissä, joka tehtiin vuonna 2006.

Kuluttajavirasto suoritti testin auttaak­seen asiakkaita investoimaan oikeaan tekniikkaan. Testin tuloksena oli, että maalämpöpumput ovat erittäin kannattava investointikohde monille asiakkaille. Asiakkaan pitää kuitenkin olla tietoinen tosiasioista, esimerkiksi vuosihyötysuhteesta.

Kokeen tulokset julkaistiin ensimmäisen kerran Råd & Rön -lehden numerossa 2, 2006. Ther­mia Diplomat Optimum -lämpöpum­pun saama arvosana on erittäin hyvä. Useiden tärkeiden asioiden kohdalla kuten esimerkiksi asennuksen, käytön ja hyötysuhteen sekä takuun kohdalla se saa erittäin hyvän arvion.

Testissä todettiin myös, että Thermia Diplomat Optimum tuottaa eniten lämmintä vettä ja veden lämpötila on korkein.

Optimum -tekniikalla korkeampi vuosihyötysuhde

Thermia on kehittänyt uuden tekniikan (Optimum), joka sovittautuu vallitsevan lämpötilan ja olosuhteiden mukaan. Tämä mahdollistaa jatkuvan optimaalisen käytön.

Jotta maalämpöpumppu olisi mahdollisimman tehokas sen lämmönsiirtokyvyn lämmitykseen ja lämpimän veden tuotantoon on oltava mahdollisimman hyvä. Meno- ja paluuveden lämpötilaeron on oltava jatkuvasti 7-10 °C välillä. Lämmönkeruumeno- ja paluunesteen lämpötilaeron on oltava 3 °C. Kierroslukuohjauksella varustettu lämpöpumppu pitää jatkuvasti huolta siitä, että tämä ihannetilanne säilyy. Säätöjärjestelmä tunnistaa tasapainomuutokset ja lisää tai pienentää kiertopumppujen nopeutta tarvittaessa.

Optimum - paras vaihtoehto

Jotkut toimittajat käyttävät kompressorin kierroslukuohjausta maalämpöpumpun toiminnan parantamiseksi. Tämä tekniikka ei ole yhtä tehokas kuin Thermian Optimum-ratkaisu. Riippumaton tutkimus* osoittaa, että kompressorin kierroslukuohjaus saattaa pienentää vuosihyötysuhdetta ja tuloksena ovat näin ollen suuremmat käyttökustannukset. Sitä paitsi se on kuluttava tekniikka, joka lyhentää lämpöpumpun elinikää.

TUOTEOMINAISUUDET:

 • Lämpöpumppu maalämpöön lämpökaivolla, maapiirillä tai vesistölämpöpumpuksi
 • TWS-tekniikka
 • Lämpimän veden tuottaminen nopeasti
 • Antaa mahdollisuuden pienentää lämminvesivaraajan kokoa
 • Alhaisemmat lämmityskustannukset
 • Optimumtekniikka – katsoo että jäähdytyspiiri toimii aina
 • Online – ohjaus ja seuranta etänä (lisäpalvelu)
 • Viilennys – mahdollisuus viilennykseen alhaisilla kustannuksilla (lisäpalvelu)
 • Hiljainen ääni
 • Ruostumaton laadukas lämminvesivaraaja
 • Löytyy Duo-mallina (matalakattoisiin kohteisiin tai suurempaan lämpimän veden kulutukseen)

Thermia Optimum maalämpöpumppu esite

Thermia Diplomat optimum maalämpöpumpun kayttö-ohje

Thermia Diplomat Inverter M ja L 

Maalämpöpumppu Thermia Inverter M-L

Maalämpöpumppu Thermia Inverter M-L

Thermia Diplomat Inverter

 • Minimoi lämmityskustannukset mukauttamalla toiminnan todelliseen tarpeeseen
 • Lyömätön lämminvesimukavuus – aina riittävästi lämmintä vettä alhaisilla kustannuksilla
 • Ainutlaatuinen ohjausjärjestelmä optimoi kokonaisvaltaisesti kaikki komponentit toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla kohteen toimintaolosuhteissa

Maksimaalista suorituskykyä maalämpöpumpulla

Uusi nopeussäädettävä kompressori yhdessä täysin uudenlaisen ohjauksen kanssa on osa suurta salaisuutta Thermia Diplomat Inverterin takana.  

Tämän lämpöpumpun nopeussäädettävä kompressori mukauttaa jatkuvasti tehon tarpeisiin sopivaksi, mikä takaa korkean vuosihyötysuhteen. Thermia Diplomat Inverterillä et ikinä käytä energiaa enemmän kuin oikeasti tarvitset ja tämän vuoksi voit pienentää sähkölaskua merkittävästi.

Enemmän lämmintä vettä alhaisilla kustannuksilla

Thermia Diplomat Inverter on varustettu älykkäällä lämpimän veden tuotannolla niin kutsutun kuumakaasuvaihtimen avulla. Tämä tekniikka (HGW) takaa sen, että lämpöpumppusi tuottaa lämmintä vettä samanaikaisesti kuin se tuottaa lämpöä.

Älykäs ohjaus ja käyttäjäystävällisyys

Thermia Diplomat Inverteriä ohjataan yksinkertaisen ja hyvännäköisen värinäytön avulla. Ensimmäinen ohjaustoiminto, jonka huomaat, on lämpötilan säätäminen.

Thermia Online palvelun avulla saat lisäksi mahdollisuuden optimoida ja etäohjata lämpöpumppuasi. (Seurantapalvelu kuuluu hintaan, etäohjaus on lisäpalvelu.)

14 vuoden Thermia Turva

14 vuoden Thermia Turva koskee koko tuotetta. Voit hankkia Thermia Turva lisävakuutus on mahdollista hankkia lämpöpumppuusi jopa 14 vuodeksi. 

TUOTEOMINAISUUDET:

 • Lämpöpumppu maalämpöön lämpökaivolla, maapiirillä tai vesistölämmöllä
 • Inverter-tekniikka – nopeussäädettävä kompressori
 • Mukautuu jatkuvasti toimimaan alhaisimmalla mahdollisella energiankulutuksella
 • Lisälämmitystä ei tarvita
 • Täydellinen vaihtolämpöpumppu, mukauttaa toiminnan olosuhteiden mukaan
 • HGW- tekniikka
 • Lämmintä vettä ”kaupan päälle” lämpöpumpun lämmittäessä taloasi
 • Korkeampi lämpötila varaajassa takaa suuremman määrän lämmintä käyttövettä hanasta
 • TWS-tekniikka
 • Nopeampi lämpimän veden lämmitys
 • Antaa mahdollisuuden pudottaa lämpimän veden määrää varaajassa
 • Pienemmät lämmityskustannukset
 • Tarveohjattu lämpimän veden tuotanto
 • Inverter-tekniikan ja Genesisohjauksen vuoksi lämpimän veden tuotanto mukautuu tarpeen mukaan
 • Genesis-ohjaus
 • Jäähdytyspiirin seuranta paineenlähettimellä varmistaa tarkan ohjaamisen
 • Seuraa ja ohjaa jokaista yksittäistä komponenttia lämpöpumpussasi ja optimoi kokonaisuuden toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla
 • Online etäohjausjärjestelmä
 • Lämpöpumpun etäseuranta (kuuluu vakiona)
 • Jäähdytys: mahdollisuus viilentää taloa alhaisilla kustannuksilla (lisäpalvelu)
 • Lika- ja magneettisuodatin
 • Yksinkertainen ohjaus
 • Kosketusnäyttö
 • Helpot valikot
 • Hiljainen
 • Ruostumaton korkealaatuinen lämminvesivaraaja
 • Löytyy Duo-mallissa (kohteisiin, joissa on matala sisäkorkeus tai suurempi lämmöntarve)

Themia inverter M-L maalämpöpumpun lämmin vesitesti

Maalämpöpumppu Thermia inverter käyttöohje

Maalämpöpumppu Thermia inverter Tuotelehti

Maalämpöpumppu Thermia Solid 22-42kw

Maalämpöpumppu Thermia Solid 22-42kw

Erinomainen suorituskyky ja alhaiset investointikustannukset

Uusi kiinteistölämpöpumppumme Thermia Solid Eco sopii niille, jotka haluavat kiinteistölämpöpumpulta parhaan mahdollisen suorituskyvyn sekä tärkeimmät toiminnot. Uuden kylmäainepiirin ansiosta lämpöpumpun vuosihyötysuhde on parantunut jopa 24 % verrattuna edeltäjäänsä Thermia Solidiin.

Thermia Solid Eco lämmittää sekä kiinteistön että lämpimän käyttöveden ja voi myös yksinkertaisella täydennyksellä jäähdyttää kiinteistöä. Sen avulla saat miellyttävän ja täydellisen sisäilman kiinteistöösi vuoden ympäri ilman erillistä jäähdytyslaitetta. Thermia Solid Eco sopii erinomaisesti suuriin kiinteistöihin, joihin ei tarvita erikoistoimintoja. Lämpöpumppu on saatavilla teholuokissa 22, 26, 33 ja 42 kW.

Entistä tehokkaamman kompressorin, uuden kylmäaineen ja uuden sukupolven lämmönvaihtimet käsittävän jäähdytyspiirin ansiosta Solid Eco toimii erinomaisen tehokkaasti ympäri vuoden. Vakiovarusteena tuleva kuumakaasuvaihdin ansiosta lämpöpumppu tuottaa erittäin kustannustehokkaasti lämmintä käyttövettä.

Erittäin tehokas ohjaus

Thermia Solid Econ avulla voidaan ohjata kahta erillistä lämmityspiiriä samanaikaisesti. Älykkään ohjauksen ansiosta voit helposti ohjata ja valvoa järjestelmän eri toimintoja, kuten lisälämpöä, lämmintä käyttövettä, jäähdytystä sekä shunttiryhmiä. Se myös varmistaa, että toiminta sopeutetaan jatkuvasti vallitseviin olosuhteisiin, minkä avulla saavutetaan paras mahdollinen tehokkuus ja energiansäästö.

Internet-ohjaus

Thermia Solid Ecoon voidaan lisätä Thermia Online, toiminto jonka avulla voit ohjata ja valvoa lämpöpumppuasi etänä älypuhelimella tai tietokoneella. Voit valvoa kaikkia lämpöpumpun asetuksia, kuten esimerkiksi hälytyksiä ja lämpötiloja, mikä helpottaa lämpöpumpun toiminnan optimointia, tukea ja huoltoa. Hälytystoiminnon avulla saat automaattisesti tiedon jos johonkin on puututtava.

TUOTEOMINAISUUDET:

 • Kiinteistölämpöpumppu maalämpöön ja poistoilmaan
 • Neljä kokoluokkaa; 22, 26, 33 ja 42 kW
 • Kuumakaasuvaihdin
 • Lämmin vesi lämmitetään korkeaan lämpötilaan pienillä kustannuksilla samanaikaisesti kun lämpöpumppu lämmittää kiinteistöä
 • Online – ohjaa ja seuraa kiinteistölämpöpumppuasi etänä (lisäpalvelu)
 • Mahdollisuus ohjata kahta ohjauspiiriä
 • Viilennys – mahdollisuus viilennykseen pienillä kustannuksilla (lisäpalvelu)
 • Menoveden lämpötila jopa 65 C

Maalämpöpumppu Thermia solid eco esite

Maalämpöpumppu Thermia solid eco käyttöohje

Maalämpöpumppu Inverter Thermia Mega M-XL

Maalämpöpumppu Inverter Thermia Mega S-XL

Mega on uusi täystehoinen invertteriohjattu kiinteistölämpöpumppu!

Thermia Mega edustaa kiinteistölämpöpumppujen uusinta teknologiaa. Thermia Mega kiinteistölämpöpumpussa on invertteriohjattu kompressori, jolla saavutetaan jopa 84 kW teho todella korkealla vuosihyötysuhteella. Mega XL lämpöpumppuja voidaan kytkeä yhteen jopa 16 kappaletta, jolloin saavutetaan 1344 kW lämmitysteho.

Invertteritekniikan ansiosta Mega on monipuolinen ja joustava lämpöpumppu, joka voidaan asentaa ja käyttää kaikenlaisissa kiinteistöissä ja järjestelmissä. Ratkaisut voidaan räätälöidä lämpötilan, lämpimän veden ja jäähdytystarpeiden mukaan.
Invertteritekniikka säätelee lämpöpumpun tehoa tasaisesti sen hetkisen tarpeen mukaan ja tämä tarkoittaa sitä, että lämpöpumpun avulla voidaan saavuttaa 100 prosenttinen tehonpeitto. Tämän johdosta ei tarvitse maksaa ylimääräisestä lisälämmöstä. Invertteritekniikka mahdollistaa pienimpien käyttövesivaraajien käytön, koska käyttövesi tuotetaan tarpeen mukaan. Tämä alentaa investointikustannuksia ja vähentää järjestelmän tilantarvetta. Vakiona oleva kuumakaasuvaihdin tekee lämpimän veden tuotannosta erittäin kustannustehokkasta. Uudesta värinäytöstä voidaan suoraan tarkkailla koneen ohjausta sekä valvontaa. Tämä onnistuu myös integroidun web-palvelimen avulla, jolloin voidaan ohjata ja valvoa lämpöpumppua mistä päin maailmaa tahansa.

TUOTEOMINAISUUDET:

 • Maalämpö- ja poistoilmalämpöpumppu
 • Neljä kokoluokkaa: S 10-33kW,M 11-44 kW,L 14-59 kW ja XL 21-88 kW
 • Kaskaadikytkentä jopa 16 laitteelle (1408 kW)
 • Ainutlaatuiset toiminnot. Suunniteltu erityisesti kiinteistöihin – jokainen yksityiskohta on suunniteltu ja muokattavissa parhaaseen mahdolliseen tulokseen kiinteistöissä
 • Invertteritekniikka – nopeussäädetty kompressori
 • Mukauttaa jatkuvasti toimintaa alhaisimpaan mahdolliseen energiankulutukseen
 • Korkein mahdollinen energiatehokkuus
 • Lisälämpöä ei tarvita
 • Erinomainen vaihtolämpöpumppu, joka mukauttaa toiminnan olosuhteisiin sopivaksi
 • Genesis ohjaus
 • Erittäin tarkka ohjaus jäähdytyspiirin painemittarin ansiosta
 • Seuraa nopeutta ja ohjaa jokaista lämpöpumpun komponenttia optimoimaan kokonaisuuden toimintaolosuhteiden mukaan
 • Energianlähteen seuranta
 • Kommunikoi Modbus ohjausjärjestelmän kanssa
 • Kuumakaasuvaihdin
 • Lämmin vesi tuotetaan korkeampaan lämpötilaan samalla kun lämpöpumppu lämmittää kiinteistöä
 • Muuttuva lämpimänveden lataus
 • Genesis ohjauksen ja invertteritekniikan ansiosta lämpimänvedentuotanto tarpeen mukaan
 • Thermia Online etäohjaus
 • Kiinteistölämöpumppujen seuranta etänä (sisältyy Thermia Mega lämpöpumppuihin)
 • Kiinteistölämpöpumppujen etäohjaus (lisäpalvelu)
 • Jopa 65 C menoveden lämpötila
 • Viilennys – mahdollisuus viilennykseen (lisäpalvelu)
 • Jopa 6 mahdollista ohjauspiiriä
 • Yksinkertainen ja helppokäyttöinen ohjaus
 • Värillinen kosketusnäyttö
 • Helpot valikot

Maalämpöpumppu Thermia Mega S-XL tuotelehti

Maalämpöpumppu Thermia Mega M-XL käyttöohje

Maalämpöppun Themia Inverter Testi

Lataa veloituksetta suuri lämpöpumppukirja

suuri lämpöpumppukirja

Thermian lämpölainalaskuri

OP rahoitus maalämpöpumpuille

Voit hakea maalämmölle OP lainaa 750 - 40 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Maksuajaksi voit valita lainasummasta riippuen jopa 7 vuotta.

ME OLEMME VASTUUSSA MAALÄMPÖPUMPPUSI TOIMITUKSESTA JA TOIMIVUUDESTA

Henri Uotila Maalämpöpumput

Henri Uotila

(040) 143 2201

henri@energisetpirkanmaa.fi

Tommi Lähteenmäki maalämpöpumput

Tommi Lähteenmäki

(040) 143 2101

tommi@energisetpirkanmaa.fi

energiset pirkanmaa logo

Energiset Pirkanmaa Oy

Rounionkatu 130 F
37150 Nokia
Puh. 040 680 3970

info@energisetpirkanmaa.fi

Yli 800 myytyä Thermian

maalämpöpumppua

vuodesta 2007